Epoxy Hardeners

Epoksi esaslı maddelerin kullanım alanları bir hayli geniş olmakla birlikte, kaplamalar, boya, yapıştırıcı, Epoksi masa dökümü,hobi uygulamaları,damla etiket döküm, otomotiv endüstrisi gibi çeşitli alanları içerir. Epoksilerin genel özellikleri; mükemmel yapışma, kimyasal ve ısı direnci sağlama, mükemmel mekanik özelliklere sahip olma ve çok iyi elektriksel yalıtım sağlamadır. Elektronik uygulamalar için yüksek elektrik direnci ile birlikte yüksek ısı yalıtımı ya da termal iletkenlik sunan varyasyonlar mevcuttur.

Amin Bazlı Sertleştiriciler

Alifatik, sikloalifatik ve aromatik yapılar dahil, çok çeşitli amin bazlı epoksi reçine kürleme çözümleri sunar. Bu sertleştiriciler, çeşitli kimyalara dayanan çok çeşitli sıvı, katı hızlandırıcılar veya katalizörler ile birlikte kullanılabilir.

Amidoamin ve Poliamid Esaslı Sertleştiriciler

Amidoamin ve poliamid bazlı sertleştiriciler serisi, metal veya beton yüzeyler için yüzeye dayanıklı astarlar için tasarlanmıştır. Standart bir epoksi reçinesi ile birleştirildiğinde, bu sertleştiriciler düşük ila orta viskozite, iyi bir genel fiziksel özellikler sunar.